De Bron Trainingen sprekerstest

Ontdek vandaag nog welk sprekerstype jij bent

Test

Je wel eens afgevraagd waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt als je je presentatie voorbereidt? Of waarom altijd hetzelfde gebeurt op het moment suprême? Dan helpt om te weten waar jouw natuurlijke talent zit én wat je valkuilen zijn als je spreekt. En dat ontdek je met onze unieke Bron Trainingen sprekerstest. Je komt erachter welk type spreker jij bent. En wat je vandaag nog kunt doen om morgen al beter te spreken.

SPREEK OF PRESENTEER JIJ OP WERK?


SPREEK OF PREEK JIJ IN DE KERK?


Ontdek welk type spreker jij bent met de Bron Trainingen test

Iedereen is uniek. En daarom spreekt iedereen anders. Logisch. En tóch zijn sprekers globaal in te delen in 5 typen. Ontdekken welk type spreker jij bent, helpt je om je verder te ontwikkelen; om beter te leren spreken. Een verhaal met meer impact te brengen. Wij geloven dat iedereen dat kan. En deze test? Is je startpunt.

En nee. Dit is géén heilige graal. Al is onze test wel het resultaat van jarenlange onderzoeken, studie én wetenschap. Dus het is echt niet zomaar een test. Dat beloven we je. Maar het vertelt je niet alles over je sprekerstype. Daar is meer voor nodig dan alleen een korte online test. Maar Henk Stoorvogel - onze grondlegger - ontwierp deze test zodat het je een eerste idee geeft over wat jij kunt doen om beter te leren spreken.

Onze Bron Trainingen sprekerstest vertelt je meteen wat jij vandaag kunt doen om beter te spreken

Want dat is wat deze test doet. Het vertelt je vandaag wat je kunt doen om morgen al beter te spreken. Duidelijke handvatten, heldere inzichten en treffende voorbeelden om zelfverzekerder voor de groep te staan. Dat is wat je van ons krijgt. Best een lekker vooruitzicht toch?

Je krijgt een duidelijke sprekersgids die je meer vertelt over jouw type

Het resultaat van de test? Een complete sprekersgids én een aantal inhoudelijke mails met highlights, inzichten en tips over jouw sprekerstype. Maar welke types zijn er dan allemaal? We horen het je vragen. Daar doen we bewust geheimzinnig over. Want we willen dat je de test zo blanco mogelijk invult. Zonder voorkennis. Zo krijg je het allerbeste resultaat.

Vul de test zo eerlijk mogelijk in. Dan krijg je het beste resultaat

En over het beste resultaat gesproken. Het is belangrijk dat je de test eerlijk invult. Dat lijkt logisch en dat is het ook. Maar toch is het lastig. De test bestaat uit multiplechoice vragen. Dat betekent dat je steeds uit een aantal antwoorden kunt kiezen. Vraag jezelf steeds af: hoe reageer ik echt in deze situatie? Of hoe pak ik dit echt aan? In plaats van dat je invult hoe je het graag zou wíllen aanpakken. Zo zorg je ervoor dat de test het meest accurate resultaat geeft. En dat jij er het meeste aan hebt.

Beter leren spreken doe je niet alleen voor jezelf

Een betere spreker worden doe je niet alleen voor jezelf. Maar voor de mensen die naar je luisteren. Zoek je nog een andere reden om de test te doen. Behalve pure nieuwsgierigheid? Dan is je publiek je reden. Uiteindelijk wil je niet alleen dat mensen wakker blijven tijdens je presentatie. Maar dat je verhaal blijvende impact maakt. Dat je luisteraar in beweging komt. Dus ja. Door jezelf te ontwikkelen word je een betere spreker. Maar belangrijker: je vergroot de kans dat de mensen die naar je luisteren, veranderd naar huis gaan!

Wat denk je? Genoeg gepraat over de test. Toch? Tijd om ‘m echt te maken en te ontdekken welke type spreker jij bent. Ben je er klaar voor?