Weet jij wat je wil zeggen?

Mooi! En toch draait een goed verhaal om meer. Het is een nauwgezet samenspel tussen jou, je publiek en de boodschap die je hebt. Maar, het begint bij jou.

Iedereen kan beter leren spreken

Communiceren doe je elke dag. Het is zelfs een must. Alleen soms zijn er momenten die extra belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als de jaarlijkse kerstspeech eraan komt, je een geniaal idee gaat pitchen of je een prikkelende presentatie wil geven over een saai onderwerp.

Wij helpen je maximale impact te maken op je luisteraar. Wat je ervaring ook is. Want wij weten dat iedereen, altijd, nóg beter kan leren communiceren. Ook jij.

345+ sprekers gingen je voor

Het is een praktische training die je direct kunt toepassen. Ik weet nu hoe ik een presentatie goed kan opbouwen én hoe ik de boodschap goed overbreng.

Henk Bakker
Marketing & communicatie specialist - Hanzestrohm

Goede trainers, goede locatie, goed materiaal, mooie groepsgrootte. Deze training gaat dieper dan andere trainingen die ik heb gevolgd. Een grondige aanpak, gebaseerd op inzichten uit de klassieke retorica. Het is de investering waard.

Dick Tillema
Manager bedrijfsvoering - Stichting 3xM

Je leert hoe je zelfverzekerd en overtuigend kunt presenteren, maar ook de aandacht van de gasten erbij kunt houden. Door de technieken die behandeld worden en de 1-op-1 tips krijg je verhelderende inzichten.

Tim Strampel
Sales specialist - Hemmink

Wij werken met